cara pasang linkwithin






ni bagi blogger baru macam aku yang tak tahu nak pasang linkwithin..
dekat sini aku akn kongsi cara nak buat okay...
link within ni bagus untuk menarik reader ..
diorang boleh tengok entry kita yang lepas..

okay jom kita buat linkwithin ni..


first sekali korang pergi dekat website http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget
korang klik tau..
nanti dia akan keluar macam ni..
korang isi la apa yang tertulis dekat situ okay



da siap isi tekan get widget tu
nanti keluar macam ni klik yang ena bulat kan tau..


dah tekan nanti outomatik dia akan keluar
add page element korang tekan add a widget


akan keluar macam niu pulak
dan korang drag dia dekat bawah blog post



last sekali dah drag dia..
korang boleh la tekan save..

okay dah siap..
senang je kan..
selamat memcuba untuk blogger baru macam saya :)

cerita yang pendek..jom baca sekejap :)

Gadis : hari ni sy jalani pembedahan jantung .
Jejaka : sy taw :') I love you .
Gadis : I love you too .♥
(Bile sedar dari pembedahan , gadis tengok jejaka takde . Tp ayah die je yg ade)

Gadis : mane bf sy ayah ?
Ayah : Siti taw tak sape dermakan jantung untuk siti ? :(
Gadis : apaaaaa ? ( Terus menangis ) T_T
Ayah : hehe takde la . Ayah melawak je . Die pegi tandas ;D ♥

cerita agak romantik bercampur lawak...hehehe..
harap korang senyum sorang2..hehehehe//

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...