PROMOSI ALFAFA

 
 Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

 KELEBIHAN ALFAFA

1.    Merawat gangguan pencernaan
2.    Mengawal kolestrol dalam darah
3.    Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5.    Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6.    Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.    Mengurangkan simptom menopous
8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.    Merawat masalah sembelit
10.  Menyahkan toksik dalam tubuh
11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.  Membantu masalah penghadaman
14.  Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.  Mengurangkan masalah pundi kencing
16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.  Meningkatkan kesihatan prostat
18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.  Menghangatkan hubungan suami isteri
20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki
So apa tunggu lagi jom ramai jom ramai2 oder,,
memang berbaloai ...


Kalau nak beli sendiri boleh guna id aku yang tertera dekat bawah






♡Cik Nur haslina
♡fb Nur haslina iberahim
♡Shaklee Independent Distributor
♡ Id 1098220
♡ haslina (0195468321)
♡email : hafina89@gmail.com

SHAKLEE

Assalamulaikum...

 Dengan ini saya ingin memberitahu

sekarang saya adalah pengedar sah

shaklee ...saya ulangi sekali lagi saya pengedar sah shaklee...excited gitu nokss..haha..

Sebelum ni aku tukang makan..sekrang ni aku tukang pengedar pulak

Sebab apa aku nak jadi ahli shaklee sebab die bkesan dengan aku..aku makan vitamin c dengan vitamin b complex jerawat dah makin kurang paling best muka rasa lembut..kulit tak kusam lagi..padahal aku baru start makan 25 /12/2013  baru je lagi ..tapi dengan  satu syarat pastikan air cukup 3liter hokay !!!

apa pun aku mintak korang doa terbaik untuk aku..rezeki yang murah okay...

Kalau korang nak oder boleh oder dekat aku ..aku just guna harga ahli..tak amik untung pape pun hokayy..

Kalau nak beli sendiri boleh guna id aku yang tertera dekat bawah






♡Cik Nur haslina
♡fb Nur haslina iberahim
♡Shaklee Independent Distributor
♡ Id 1098220
♡ haslina (0195468321)
♡email : hafina89@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...