Mineral BB mouse or BB cream??






Kawan2 tolong sekejap boleh??
antara dua2 ni yang mana agak selesa senang nk pakai tahan lama,dan tak terasa tebal???

tolong suggest yang mana satu,,tengok dua2 macam okay je,,hehhee

aku tak tau nak pakai yang mana..

yang aku pakai sekarang ni foundation yang macam kat bawah ni,,
tapi aku ase macam tebal je..




tolong ye yang mana betul2 oaky,,hehehe

thank to cik google kasi aku amik gambar ni..hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...