kesah hitam aku

kali ni nak sal sihir plak.

ade mgene jgk la ngn kesah ena

ena penah kene tapi xbrani nk tuduh sape2...

tuhan saje yg tau aku ase tseksa laa..

1st terjadi taun lps bln 10,

aku tkena wktu tdo,tp sblm aku kne aku ade dtg piod tp skit je kua stu ari je,igt kn bse la kn..
tut2 besok ny da xde.

aku jd nk marah je,skit pale toksah ckp la mang sakit..

mlm pom mjelma......

aku tdo ngn lena skli...tiba2.....

aku tersedar sbb cam ade cuit kt kaki aku......

trus aku bgn,then aku cari sape yg bt gtu,,

mang xde sape2 kt ctu,,,tiba2 je mte aku tpaku kt bilik air..ngn tiba2 je aku ngis xbnti2..

ade mbe aku tarik aku kuar dari bilik 2,die ty nape ngis..

aku ckp aku xtau,aku ngis mang tresak2 la..

jantung aku mase 2 mmg xkeruan la..

ni mbe aku gtau,mase aku ngis pndang mke die ,mate aku da tjngil...

lepas 2 die gtau kt mbe sorg lg,,sbb die pelik tgk aku len mcm je..

mbe die terus tkt sebab aku tgk die ngn mte jngil...

seingat aku,aku ase badan aku lembik nak jtuh...

lepas 2 aku da xigt pape da..

dorg ckp aku mrapu ckp siam la ape,dehal aku xpndai pom...

aku jadi benci sgt dekat bf aku,dehal br sebulan aku kapel,

mase aku sngle xde jd bnde gni,ntala xptt nk tduh sape2..

bnde blarutan smpai la bulan dua tahun ni..

family aku bawak jmpe some1,lepas 2 aku oke smpai skrg..

sampai skrg aku fobia kalo aku trse sejuk ngn tibe2,lps 2 jtung tiba2 laju...

Alhamdulillah,da xde lg mende gtu kacau aku..
aku anggap ni ujian Allah nak bagi kt aku....







hilangkan blackhead ngn whitehead dengan charcaol mask



aiii semua cmne ngn pose penuh x?? hee.

kt cni ena ade jual charcoal mask tau ,satu tube rm20 trmasuk postage..

kalo korg brminat n nk tgk mcm mn nk pakai korg blh tgk dkt tab atas 2 yg tulih lurve charcaol mask 2..

ena sdri pom pakai..blh tahan r muke npk bersih..dekat fb ena ade jual..
Alhamdulillah dapat sambutan jgk.

korg blh add fb ena kt sini :)

tgu ape la cepat2 la oder kalo muke nk bersih..

tak cantik xape,asal kan muke kite bersih tau..


nk tgk mcm mn charcaol mask 2
"
"
"



ni la charcaol mask kalo yg xpnh tgk :)

pundi kencing aku terlalu aktif or lemah??

haish.. geram seyh.. xbt susah .da bt susah..pe bnde la ena mrepek kn..hehe..sbnr ny ..ena grm la lau mnum air masak byk nk kncing plak..xmnum kan kulit kering..tp mnum air masak 2 pnting..'tp bladder ena xdpt nk takung byk2..kalo mnum byk2 jgk siap la..100 kl pg ke toilet..ase cm nk ngis je..cmne ni..cmne nk bt.adoi..tgh2 mlm pom ena kne bgn,,xtahan mcm ni tau..nk kta aku xjg..aku jg kbrsihan..tlg la sp2 blh tlg ena..tlg bg cdangan skit..mst korg suh aku bt kemut kn.. xpom mst korg suh bt snman kagel..kan kan kan?? apela ena ni..da tau ty lg kn..kot2 mn la tau korg tau ade lg cara lain ke..sila2 la bg cdgan ye..ena setia mngu..hheheh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...