kesah hitam aku

kali ni nak sal sihir plak.

ade mgene jgk la ngn kesah ena

ena penah kene tapi xbrani nk tuduh sape2...

tuhan saje yg tau aku ase tseksa laa..

1st terjadi taun lps bln 10,

aku tkena wktu tdo,tp sblm aku kne aku ade dtg piod tp skit je kua stu ari je,igt kn bse la kn..
tut2 besok ny da xde.

aku jd nk marah je,skit pale toksah ckp la mang sakit..

mlm pom mjelma......

aku tdo ngn lena skli...tiba2.....

aku tersedar sbb cam ade cuit kt kaki aku......

trus aku bgn,then aku cari sape yg bt gtu,,

mang xde sape2 kt ctu,,,tiba2 je mte aku tpaku kt bilik air..ngn tiba2 je aku ngis xbnti2..

ade mbe aku tarik aku kuar dari bilik 2,die ty nape ngis..

aku ckp aku xtau,aku ngis mang tresak2 la..

jantung aku mase 2 mmg xkeruan la..

ni mbe aku gtau,mase aku ngis pndang mke die ,mate aku da tjngil...

lepas 2 die gtau kt mbe sorg lg,,sbb die pelik tgk aku len mcm je..

mbe die terus tkt sebab aku tgk die ngn mte jngil...

seingat aku,aku ase badan aku lembik nak jtuh...

lepas 2 aku da xigt pape da..

dorg ckp aku mrapu ckp siam la ape,dehal aku xpndai pom...

aku jadi benci sgt dekat bf aku,dehal br sebulan aku kapel,

mase aku sngle xde jd bnde gni,ntala xptt nk tduh sape2..

bnde blarutan smpai la bulan dua tahun ni..

family aku bawak jmpe some1,lepas 2 aku oke smpai skrg..

sampai skrg aku fobia kalo aku trse sejuk ngn tibe2,lps 2 jtung tiba2 laju...

Alhamdulillah,da xde lg mende gtu kacau aku..
aku anggap ni ujian Allah nak bagi kt aku....







2 comments:

  1. enaa..bile bce kisah ena ni sofia jd seram tau..tringt lak kt diri sofia sdiri..mcm2 kjadian pelik akhir2 ni..nk kate akhir2 ni x jgk..dh byk bulan gak ar..same mcm pe yg blaku kt ena tu..hmn..byk mende nk tanye kt ena ni..erm..cmne ek.blh kte btukar link x? ataupn..blh add fb sofia ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...