Garnier BB Cream ~~~




Akhir aku beli jugak BB cream,tapi bukan maybelline..hehehe
entry sebelum ni aku pening nk beli yang maybelline punya..maklumla ada dua..
last kali aku beli BB cream garnier je,,sebelum ni tak da aku terpikir nak membeli nya...
yang boleh gatal nak p beli sebab nya aku nak cari maybelline punya cari punya cari tak jumpa..
apa punya mall la...arap kan besa je~~~tengah asyik mencari,tiba2 aku terpandang kumpulan garnier tengah melambai panngil aku,,aku pom jalan usha2 pe yang patut..tut2 tertengok BB cream terus aku amik,,baca2 ape yang patut then aku terus bayar je,,,
hampa juga ati ni,,ingat nak beli mineral bb mousse maybelline tu,,tapi tak kesampain,,hmmm,,
tak pela lain kali kan...kita try tengok test pakai garnier ni okay ke tak...

Kelebihan BB cream ni
10 manfaat dalam 1 minit tau~~
SPF26 anti uvb dan PA++ anti uva

:: lebih halus/lembut
:: lebih berseri
:: lebih rata
:: bintik/ tompok hitam berkurang
:: tanda ketidak sempurnaan berkurang
:: kemerahan/keradangan berkurang
:: lebih lembab
:: garis halus berkurang
:: pori pori kurang ketara
:: terlihat bercahaya sihat

yang penting bebas dari pewangi~~~


Testur ringan
Tidak menyumbat pori
Mudah menyerap

so apa tunggu lagi..beli la sekarang..huhuhuu


p/s:: kalau sape guna tu ..share la okay~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...