PROMOSI ALFAFA

 
 Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

 KELEBIHAN ALFAFA

1.    Merawat gangguan pencernaan
2.    Mengawal kolestrol dalam darah
3.    Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5.    Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6.    Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.    Mengurangkan simptom menopous
8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.    Merawat masalah sembelit
10.  Menyahkan toksik dalam tubuh
11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.  Membantu masalah penghadaman
14.  Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.  Mengurangkan masalah pundi kencing
16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.  Meningkatkan kesihatan prostat
18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.  Menghangatkan hubungan suami isteri
20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki
So apa tunggu lagi jom ramai jom ramai2 oder,,
memang berbaloai ...


Kalau nak beli sendiri boleh guna id aku yang tertera dekat bawah






♡Cik Nur haslina
♡fb Nur haslina iberahim
♡Shaklee Independent Distributor
♡ Id 1098220
♡ haslina (0195468321)
♡email : hafina89@gmail.com

SHAKLEE

Assalamulaikum...

 Dengan ini saya ingin memberitahu

sekarang saya adalah pengedar sah

shaklee ...saya ulangi sekali lagi saya pengedar sah shaklee...excited gitu nokss..haha..

Sebelum ni aku tukang makan..sekrang ni aku tukang pengedar pulak

Sebab apa aku nak jadi ahli shaklee sebab die bkesan dengan aku..aku makan vitamin c dengan vitamin b complex jerawat dah makin kurang paling best muka rasa lembut..kulit tak kusam lagi..padahal aku baru start makan 25 /12/2013  baru je lagi ..tapi dengan  satu syarat pastikan air cukup 3liter hokay !!!

apa pun aku mintak korang doa terbaik untuk aku..rezeki yang murah okay...

Kalau korang nak oder boleh oder dekat aku ..aku just guna harga ahli..tak amik untung pape pun hokayy..

Kalau nak beli sendiri boleh guna id aku yang tertera dekat bawah






♡Cik Nur haslina
♡fb Nur haslina iberahim
♡Shaklee Independent Distributor
♡ Id 1098220
♡ haslina (0195468321)
♡email : hafina89@gmail.com

Healing crisis bersama shaklee

ASsalamualaikum. .

Aku rasa baru semalam aku update pasal aku makan shaklee kan.. then pagi2 pkul 2.09 am ni aku update...sebenar ny aku agak stress..hahaha...stress sbebab shaklee..haa..
 Sebenarny aku sedang mengalami proses healing crisis sebab ape aku cakap macam tuu..sebab muka aku tetiba jerawat kecil2 keluar, baru dua hari kot aku makan mau aku tak terkejut tetibe macam cendawan lepas hujan...sekejap sangat dapay kesan lepas tu asyik sakit perut nak berak..hahaaha...lepas aku google itu perkara biasa , mungkin aku minun air kurang 3 liter sepatut ny 3 liter kan..dan kawan aku pesan minum air kelapa yang tak ada gula selama seminggu untuk cuci darah..nak cantik punya pasal kan besok juga aku kerah anak buah aku pergi cari air kelapa..hehe..mangsa keadaan...hehe..

Tanda2 orang mengalami healing crisis

       
 Tips jadual minum air masak

Bangun tidur, sebelum buat apa-apa, minum segelas air masak : 250ml 

 Selepas mandi, sembahyang Subuh dan settle apa yang patut, minum segelas air masak, lepas tu baru keluar rumah (pergi kerja atau kelas) : 250ml 

 Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Anda ada sekurang-kurangnya 5jam untuk habiskan 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch.

 Balik kerja atau balik kelas, minum segelas air : 250ml 

 Sebelum tidur, minum segelas air masak : 250ml 

** Jika anda bekerja atau belajar atau mungkin suri rumah sekalipun, anda boleh sediakan tumbler yang size 1liter ataupaun tumble yang 1.5liter. 
 Credit : aku lupe ape nama blog die..hehe

So korang2 yang liat nak minum air masak boleh ikut jadual ni ekk...okay dah ngatukk nak tidur ..zzzzzzzzzzzz...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...