Healing crisis bersama shaklee

ASsalamualaikum. .

Aku rasa baru semalam aku update pasal aku makan shaklee kan.. then pagi2 pkul 2.09 am ni aku update...sebenar ny aku agak stress..hahaha...stress sbebab shaklee..haa..
 Sebenarny aku sedang mengalami proses healing crisis sebab ape aku cakap macam tuu..sebab muka aku tetiba jerawat kecil2 keluar, baru dua hari kot aku makan mau aku tak terkejut tetibe macam cendawan lepas hujan...sekejap sangat dapay kesan lepas tu asyik sakit perut nak berak..hahaaha...lepas aku google itu perkara biasa , mungkin aku minun air kurang 3 liter sepatut ny 3 liter kan..dan kawan aku pesan minum air kelapa yang tak ada gula selama seminggu untuk cuci darah..nak cantik punya pasal kan besok juga aku kerah anak buah aku pergi cari air kelapa..hehe..mangsa keadaan...hehe..

Tanda2 orang mengalami healing crisis

       
 Tips jadual minum air masak

Bangun tidur, sebelum buat apa-apa, minum segelas air masak : 250ml 

 Selepas mandi, sembahyang Subuh dan settle apa yang patut, minum segelas air masak, lepas tu baru keluar rumah (pergi kerja atau kelas) : 250ml 

 Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch. Anda ada sekurang-kurangnya 5jam untuk habiskan 1liter sebelum lunch dan 1liter selepas lunch.

 Balik kerja atau balik kelas, minum segelas air : 250ml 

 Sebelum tidur, minum segelas air masak : 250ml 

** Jika anda bekerja atau belajar atau mungkin suri rumah sekalipun, anda boleh sediakan tumbler yang size 1liter ataupaun tumble yang 1.5liter. 
 Credit : aku lupe ape nama blog die..hehe

So korang2 yang liat nak minum air masak boleh ikut jadual ni ekk...okay dah ngatukk nak tidur ..zzzzzzzzzzzz...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...