Mari berSHAKLEE

ASsalamualaikum...


Vit c+b complex

Rasa macam dah lama tak berbelog ..semenjak kerja ni malas dah nak tulis2..hahaha...
Tapi excited punya pasal nak cerita pasal shaklee ni..duduk kedai mamak pun jadi..haha..teman encik tunang ade perjumpaan geng kereta..sambil2 tu berbelog la kan..hehehe
 Arini sebenar first day makan vitamin c + vitamin b complex tu..da lama nak beli sebenarnya..baru semalam dapat beli...sebab muka ena berjerawat denagan berparut tu yang nk beli sangat tu..tengok ramai sangat cakap pasal shaklee ni bagus...apa salah kalau kite mncuba kan..lagi pom majlis dah nak dekat..agak stress muka macam ni...harap2 berkesan la dengan muka ena ... kalau dah berkesan ena akan update sekali dengan gambar before n after...heheh..tak sabar lorrr....k bye2

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...