Gambar datuk siti nurhaliza mengadung

mesti korang terkejut kan..lau tak caye meh tengok gambar ni..semua dah kecoh2 tau..
meh kita reramai tengok gambar ni..betul atau tidakk..
jom kita terjah...
Photobucket

nak tau cerita sebenar? jom kita baca twitter siti okay...segala tanda tanya akan terbongkar..hehhehe

“Assalamualaikum & morning!wah! Kecoh semalaman ttg ct mengandung ye.sebenarnya ct blm mengandung.mengandungi lemak ye..tu kena diet nih!haha”

Photobucket
rupanya lemak di perut siti..hehehe..tu laa..lain kali tanya dulu...kang dah malu buat adaian sendiri..hehhehe

tips merahkan bibir

Cara Memerahkan Bibir
sape tak nak kan bibir merah semulajadi..
tipu la kalau cakap tak kan...
dekat sini aku ada bagi tips sikit camne nak bagi merah,,

tips yang pertama::

>>bersihkan bibir korang dulu..
>>amik madu sikit dan oleskan dekat bibir tu
>>lakukan setiap malam sebelum nak tidur,

tips yang kedua::

>> amik minyak zaitun tu tuang dalam bekas kecik.
>>campur kn minyak zaitun tadi dengan gula...ala gula yang korang buat air tu..hehee
>>sapu minyak zaitun yang dicampur ngan gula tadi dekat bibir..
>>fungsi dia cam srubbing la,,dah siap bilas dengan air..

elak bibir hitam

>>banyakkan makan buah..
>>jangan sesekali korang merokok..terutama gurl..
>>kalau pakai lipstik tu jangan la bawa sampai ke tidur,,tak de orang nak tengok pom..hehhe
>>jangan pakai lips balm yang ada perisa tu..bukan apa nanti korang suka jilat2 bibir tu..tak elok tau..nanti bibir kering
>>pakai lips balm kalau nak keluar pergi mana..
>>sebelum tido pom sapu pelembab bibir okay..

itu saja..ok baiii

jom excercise mata


biar pening mata korang...hahahaaa..

percubaan pakai vco softgel (virgin coconut oil)



sekian lama aku nak cuba pakai vco ni..
akhir nya..hajat aku nak dapat juga semalam..hehehe
aku nak pakai sebab kulit muka aku agak kusam,jerawat kecik2 bila time nak period mesti besau2..dah la sakit..badan aku pom agak mantap sdikit ..semenjak abeh belajar..duduk kat..umah mana badan tak mantap nya,ramai tego aku huduh gemuk(dah memang semulajadi hudoh)hehehehe..
akhir aku amik keputusan nak cuba..sebab ramai pengguna vco bagi komen ynag positif..tu aku truja sangat nak guna..hehehe
okelah..kita tunggu perubahan dia okay..dalam masa dua minggu..myb laaa..hehehe

p/s: sape2 yang pernah guna..jom la share2 cite okay..bagi aku teruja sikit..heheee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...