percubaan pakai vco softgel (virgin coconut oil)



sekian lama aku nak cuba pakai vco ni..
akhir nya..hajat aku nak dapat juga semalam..hehehe
aku nak pakai sebab kulit muka aku agak kusam,jerawat kecik2 bila time nak period mesti besau2..dah la sakit..badan aku pom agak mantap sdikit ..semenjak abeh belajar..duduk kat..umah mana badan tak mantap nya,ramai tego aku huduh gemuk(dah memang semulajadi hudoh)hehehehe..
akhir aku amik keputusan nak cuba..sebab ramai pengguna vco bagi komen ynag positif..tu aku truja sangat nak guna..hehehe
okelah..kita tunggu perubahan dia okay..dalam masa dua minggu..myb laaa..hehehe

p/s: sape2 yang pernah guna..jom la share2 cite okay..bagi aku teruja sikit..heheee

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...