panic button

korng nk tau x pe panic button?? kalo nk tau tgk bwk oke..heheh
ini la panic button,,kalo korg nk tau..hehhe
fungsi die mcm korg tgk kt bwh
mula2 korg intall dlu
korg blh boh paswod lg 2,
ni setting die korg nk letak pawod ke ape2 la..
ni contoh ,klu korg bkk byk tab, if klu some1 dtg ke ape..korg juz click panic button je
then trus jd cm ni..zapp hlg..hehhe..

    ni klo korg nk bkk blik,,siap ade paswod lg,,slmt kn,,










    3 comments:

    1. Assalamualaikum

      akak dah tukar tajuk blog..sebab memang tak sesuai tajuk blog letak link blog nanti ada masalah..kalau tak suka tajuk tu nanti adik ubah yer..tapi jagn letak tajuk sbg url atau link blog..

      akak xdpt publish komen adk sebab adk letak password kot ada orang hack plak blog adik

      ReplyDelete
    2. owh..yang sampul surat ni link untuk ruangan komen. ingatkan online counter sebab u tulis ..orang tgh skodeng. hehe

      ReplyDelete
    3. hahaha...nti kte tuka,,,konpius ek...

      ReplyDelete

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...