cara nak ambil ID BLOG sendiri


cara nak amik id ade dua cara,,,
jangan risau...tak susah pun..hehhe
senang je...
okay tngok eh..

satu korang boleh amik id korang masa korang tengah nak post sesuatu..
sambil2 tu korang tengok la dekat atas,,
mesti korang tak paham kan..tengok apa kat atas?? hehehhe

aku bagi gambar la tengok ye


ini aku amik dekat new post,
korng nampak kan yang aku petak kan tu...

yang second ni aku amik dekat design..
kalo korang buka design tengok atas sikit mesti korang nampak id blog korang
berani potong jari laa....
kalo yang tak nampak tu alamak tak lama la idop..hehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...