"Definisi kecantikan bagi saya"

korang nak join jugak??
nak join sila tekan banner di atas okay..
salam..
sebenar ini 1st time try masuk contest..sebelum ni tak pernah pom..sebab tak tahu nak cakap apa..hehe..tapi yang ni aku tingin sangat nak masuk so pe lagi aku try la kot2 rezeki aku akak tu nak bagi ke..hehe..akak tu suh tulis definisi pasal kecantikkan..apa aku nak tulis..tak pela dari ati ke otak,otak ke jari..jommmmmm~~~

Definisi Kecantikkan Bagi Saya

kecantikkan bagi ena ialah dari hati,hati tu selalu positif baru tepancar keaslian muka ..Kecantikan dan kesihatan badan adalah idaman setiap wanita tanpa mengira status, sama ada yang berkahwin atau tidak,budak2 kecik pom nak bersolek kan apa ntah lagi kita ni,,kecantikkan sebenarnya dari dalaman camne kita jaga..kecantikkan adalah peringkat yang paling berharga bagi wanita iaitu semasa meraka remaja atau pom dewasa..sihat dalaman cantik luaran adalah matlamat setiap wanita..tiada guna cantik luaran tapi tidak aada budi perketi..wanita cantik apabila memiliki sifat lemah lembut,hati yang bersih ,,that why hati kita kena di jaga dari kotoran tau..macam kotoran di baju yang susah nak hilang ,buruk kan? bila da dicelup dengan clorox baru bersih berseri,apa yang penting kita harus bersyukur dengan kurniaan Allah s.w.t dekat kita.
"kecantikkan asli dalaman dan luaran harus dibuktikan dan dikekalkan"


::berharap sgt nk dpt sbb tingin nk beli naturactor tu,,xdpt2 lg..sbb bajet xde::

moh ler kita masuk contest ni ramai2..hehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...