SESAJE NAK TUNJUK AKU PAKAI BARANG APE KAT MUKA

Assalamualaikum . .  .

wow dah lama tak berbelog . . dah berubah mukaa,,,hehe,,
arini aku nak tunjuk apa yang aku tempek kat mukaa...
tajuk atas tak blahh kann...macam nak menunjukkk,,,bhahaha
okay2 dengan sepantas kilat,..tak da cakap banyakkk,,,jeng2...

soryy gambar semua aku amik dari makcik google...
malas nak uploadd,,ehehehe



          sabun berass

so far aku pakai okay laa tak berminyakk muka aku..,,paling murah di abad ini,,
sebab aku boleh ke luar negara,,dekat sngat tempat aku dengan thailand
 yg memisahkan cuma sungai je..ehhee,,boleh bayangkan tak dekat jee..



krim safi rania gold

sebelum ni aku pakai safi hijau tuu,,okay,parut jerawat yang baru makin lama makin pudar
cume berminyak sikit la berbanding yang gold ni..aku saja tuka pakai yang ni..Al maklumla umor dah meningkat ke 23 tahunn,,,tak salah kan nak pakai..huhu,,
masuk ni da nak masuk semggu,,syukur sebab takda yang pelik naik,,,
bermakna seseuai dengan aku,,hehehe,,,



toner safi rania gold

aku sebenar nya buka pakai toner ni,,aku pakai toner elken,,
oleh kerana aku dok kampung susah nak jumpa toner elken tuu ,,aku  pombeli toner safi balqis
okay jugak sebab muka kita jadi lembab jee,selesa je tak da alkohol . .so bagus untuk muka ..
toner safi rania gold akak aku punya,,die tak nak die bagi dekat akuu,..bila toner balgis tu abehh..aku sambung pakai  SRG ni..huhu,,macam2 pakai..




pelembab safi sari lidah buaya

the best pelembab di abad ini,,aku suka pakai sebab tak melekit langsung cepat meresap..
kulit lembab jee. tak berminyakk,,kalo pelembab lain aku pakai semua ny cam berminyak gituu...
so yang ni sesuai kulit aku yang suka naik jerawat time PMS..geram jugak weii,,sebab bila naik tinggal kan parut..alahai dah la muka aku dah cantik GILER..hehe




bedak pixy tropikal beige

aku pakai wrna paling gelap tropikal beige , ,malas nak amik yang cerah2 nanti kan macam opera..hehe,,,walau pom wrna die gelap bila sapu kat muka tak gelap pomm,,jadi natural gituu..sesuai ngn kulit aku kuning lansat ni..hahha,,aku jenis tak suka mekap tebal..juz tempek2 jee...

 


eyeliner gel silkygirl

suka pakai sebab senang and cepat . .kaler die pom boleh tahan terang nya..macam aku suka paki tebal2 lepas tuu buat ekor sikit kat tepi nyaa..ala 60an gituu..hahahah..sapa tak beli rugii..hehehe

okay itu aje barang yang aku pakai,,sikit je kann,,sebab aku ni tak reti nak mekapp...sebab tuu barang aku sikit jeee...murah dan senang nak dapt,,heheheh...

okay tattatatatta....

1 comment:

  1. wahh. sabun beras tu best. muka licin je. wangi pulak tu. Krim lidah buaya pun lagii best sbb kecutkn jerawat. haah la. mmg agak berminyak. saya pakai sblom tidr je hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...